• 3 października 2016
  • Warszawa

Tomasz Daniecki nowym Dyrektorem ds. Rozwoju Biznesu w Arcadis Polska

Warszawa - Tomasz Daniecki dołącza do Arcadis Polska jako nowy Dyrektor ds. Rozwoju Biznesu w pionie Budynków, jednocześnie będzie też pełnił funkcję Kierownika Zespołu Corporate Real Estate.

Tomasz Daniecki

Dyrektor ds. Rozwoju Biznesu | Kierownik Zespołu Corporate Real Estate

Mail

Tomasz Daniecki ma ponad 20-letnie doświadczenie w zarządzaniu projektami i w rozwoju biznesu w sektorach retail, biurowym, przemysłowym i telekomunikacyjnym. Ma za sobą karierę w takich firmach jak Cushman & Wakefield, gdzie w ciągu 13 lat pełnił m.in. funkcję Head of Project Management, a także w Shell Polska, Platan Group oraz VAMED. Z wykształcenia jest architektem, posiada również tytuł Master of Business Administration.

W swojej nowej roli jako Dyrektor ds. Rozwoju Biznesu, Tomasz Daniecki będzie odpowiedzialny za pozyskiwanie nowych projektów, relacje z klientami oraz rozwój pionu Budynków. Oprócz tego jako Kierownik Zespołu Corporate Real Estate będzie zarządzał zespołem specjalizującym się w projektach dla klientów korporacyjnych od etapu koncepcji, aż do realizacji inwestycji, oraz reprezentował interesy klienta w kontaktach z deweloperami i wykonawcami.

Pytania dotyczące aktualności

Tomasz Daniecki